Форум за кариери в авиацията на Летище София

62 прочитания

Летище София организира второ издание на Sofia AirCareer Port – форум за професионално развитие, кариера и свободни позиции с участието на 11 водещи компании в авиационния сектор.

Главен организатор на двудневното събитие е СОФ Кънект-операторът на летище София, а сред партньорите му тази година са компаниите: Аерo Техник БГ, Avolta, BULATSA (ДП Ръководство Въздушно Движение), Dronamics, Electra Airways, ETG Maintenance, Fly2sky, Goldair Bulgaria, Lufthansa Technik Sofia и Swissport Bulgaria. То ще се проведе на 11 и 12 октомври на Терминал 2 на софийското летище и дава добра възможност за търсещите работа и професионално развитие в авиационния сектор да се ориентират в пазара и свободните позиции. Sofia AirCareer Port се провежда за втора поредна година след успеха на първото издание през 2023-а.

Тази година ще има и гост лектори в лицето на Константин Рангелов – съосновател и главен технологичен директор на Dronamics и Стефан Иванов – мореплавател прекосил Северния ледовит океан с лодката Neverest.

Повече информация за изложението, компаниите и програмата има на сайта на Летище София.

Свързани теми

Предишна публикация
Новият дизайн на летище София
62 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню