Инцидент с български гражданин на летището в Богота, Колумбия

133 прочитания

Българин се е самонаръгал неколкократно във врата със стъкло от счупена бутилка на международното летище Ел Дорадо в Богота, след като летищните власти са му отказали качване на самолет за Европа, съобщава онлайн изданието PYOK.

Според местните власти още при пристигането си на летището мъжът е бил стресиран, като е съобщил на властите, че е станал жертва на обир, в резултат от което е останал без никакви документи, включително паспорт, лични вещи и пари. Той е поискал от служителите на летището да го качат на самолет за България, но е получил категоричен отказ и насока да се обърне за съдействие към българско посолство или официално представителство в района.

След категоричния отказ мъжът станал агресивен, счупил бутилка и насочил парче стъкло към врата си със заплаха да се самонарани. Ситуацията се е разиграла в главната зала за заминаващи пътници на летището в колумбийската столица. Служителите на летището, полиция и представители на специалните охранителни части опитали преговори с човека, но в крайна сметка той се самонаръгал неколкократно, преди да бъде заловен от полицията и специалните части.

На видео от инцидента се вижда, как българинът бяга от полицията в залата за чекин на летището, която се опитва да го неутрализира с електрошок. Минути по-късно той е заловен, арестуван и изпратен в болница под наблюдение. Не се съобщават повече детайли за самоличността на заловения мъж.

Свързани теми

Предишна публикация
Лятна промоция на България Еър за полети към България
Следваща публикация
Швеция премахва данък върху самолетните пътувания
133 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Airbus оферира Eurofighter на Колумбия

Европейският производител официално предложи на Колумбия да замени стария си флот израелски Kfirs и 12…
Меню