Лятна промоция на България Еър за полети към България

25 прочитания

Кампанията е под надслов "Полет към дома"

/обновена на 21.08.2024/

Националният превозвач България Еър удължи лятната си промоционална кампания ориентирана към българите в чужбина с благоприятни възможности да се завърнат в страната с полетите на авиокомпанията при по-изгодни условия.

Кампанията е в периода от 1 до 31 август за билети в икономична класа по директните полети от редица европейски градове до София. Промоционалните цени започват от EUR 79 за еднопосочни директни пътувания от 16 европейски дестинации до летище София в периода от 10 август до 30 септември 2024. Сред началните точки включени в кампанията са Барселона, Малага, Милано, Брюксел, Франкфурт и Цюрих, а детайли условия са публикувани на уебсайта на превозвача www.air.bg.

Повечето полети по редовни линии на националния превозвач се изпълняват от четирите чисто нови самолета от семейството Еърбъс А220

Кампанията е под надслов „Полет към дома“, а срокът на продажба на билети беше удължен с 10 дни и вече е до 31 август. Цените са за базовата тарифа, която включва безплатен check-in, 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, кетъринг на борда с топли студени напитки, вода, сандвич и шоколад.

Свързани теми

Предишна публикация
Тренировъчен център за А220 се изгражда в София
Следваща публикация
Инцидент с български гражданин на летището в Богота, Колумбия
25 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню