България Еър възобновява кодшеъра с Air France-KLM

90 прочитания

Националният авиопревозвач България Еър обяви, че възобновява кодшеър споразумението си с френската Air France и холандската авиокомпания KLM. Сътрудничеството е под формата на интерлайн споразумение за размяна на кодове върху полетите, изпълнявани от България Еър и ще донесе ползи за българските и чуждестранните клиенти на трите компании.

Кодшеъра важи за полетите между София – Париж и София – Амстердам и вече е достъпен в резервационните системи, като освен индивидуални резервации, е възможно да се заявят и групови пътувания със заминаване от Франция или България. Партньорството позволява издаването на единни билети за пътуващите от София и Варна до дестинации, както във Франция, така и по международните линии на двата превозвача от двата им основни хъба – летище Шарл дьо Гол в Париж и Скипхол в Амстердам.

България Еър изпълнява ежедневни сутрешни полети от София до Париж с излитане в 7:10 ч. и пристигане в 9:10 ч. местно време. През летния сезон в някои дни от седмицата е добавен и втори следобеден полет до Париж, с връщане до София късно вечерта.

Полетите от София до Амстердам също са всеки ден с излитане в 7:10 ч. и кацане в Амстердам в 9:00 ч. местно време, даващи удобна възможност за трансфери към интерконтиненталната мрежа на KLM и партньорите в алианса SkyTeam.

снимка: Jez Poller

Свързани теми

Предишна публикация
Катастрофа след излитане на CRJ-200 в Катманду, Непал
Следваща публикация
Croatia Airlines получи първия си A220 от поръчани общо 15
90 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню