Редовни полети от Варна до Прага и Франкфурт с България Еър

67 прочитания

България Еър стартира редовни полети от Варна до Прага и Франкфурт в началото на юли, които обаче ще се изпълняват само през летния сезон.

Маршрутът Варна-Франкфурт-Варна ще се изпълнява с честота два пъти седмично в понеделник и събота, като първият полет беше на 6 юли.

По линията Варна-Прага-Варна националният превозвач лети всяка сряда и неделя, също до края на летния сезон, като полетите стартираха на 23 юни.

Цените на билетите по двата маршрута започват от около 130 евро еднопосочно.

Двата маршрута са само малка част от обявената в края на 2023-а значително по-мащабна програма за увеличение на редовните линии на България Еър за лято 2024, за която Авиофорум информира през декември. От планираните линии от Варна отпадат Атина, Париж и Варшава, а от планираните нови линии от София отпаднаха полетите до гръцките острови Лимнос и Закинтос, Виена и Лион. Планираните полети София-Баку пък се трансформираха в редовна линия на азербайджанските авиолинии AZAL, които ще се изпълняват засега само през летния сезон по два пъти седмично и в код-шеър партньорство с България Еър.

Свързани теми

Предишна публикация
Cyprus Airways смалява плановете за развитие
Следваща публикация
България Еър разширява договора за поддръжка на новите самолети А220 с Air France-KLM
67 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

ITA Airways вече лети от Рим до София

Новият италиански национален превозвач ITA Airways възобнови полетите на предшественика си по директната линия от…
Меню